top of page

Gratis i ukene 18 - 19 -20


Som ledd i utdannelsen min som kostholdsveileder og personlig trener skal jeg disse ukene ha praksis i fagene og det tilbys derfor gratis kostholdsrådgivning og treningsoppfølging. 


I løpet av disse 3 ukene vil du få en innledende startsamtale og oppfølging 1-2 ganger pr. uke. Se detaljer for programmet under.


Dette får du tilgang til:

En kostplan tilpasset deg

Som coach skal jeg være spesialist på ernæring og praksisukene er en del av utdanningen for å bli lisensierte kostholdsveileder.


Din kostplan skal tilpasses deg og dine behov, og den skal bestå av vanlig mat uten kompliserte tilsetninger eller spesielle ingredienser. Det skal være enkelt å spise sunt.


Kunnskap og forståelse for de energigivende næringsstoffene og matvarenes betydning for hvordan du føler deg og presterer, er viktig.


I tillegg til kostholdsveiledningen og planene du mottar, får du også tilgang til Abel treningsportal med artikler og annen informasjon du har tilgang til når det passer deg.

Treningsprogram skreddersydd for resultater

Treningen må tilrettelegges slik at den kan gjennomføres av alle.


Jeg skreddersyr derfor et treningsprogram til deg basert på dine ønsker og behov.


Ønsker du å trene hjemme uten utstyr, eller vil du benytte deg av apparater og frivekter på et treningssenter? Ønsker du kanskje å trene utendørs? Er det en spesiell idrett du vil utvikle deg i?


Som sertifisert PT har jeg god kompetanse og kan bidra til at du  lykkes med å oppnå det du ønsker.

Ønsker du å delta og få 3 uker med gratis kostholdsveiledning og treningsoppfølging, fyll i og send inn dette skjemaet:

Navn*

E-postadresse*

Melding*

bottom of page